Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Типи та методи організації виробництва на хлібопекарському підприємстві(2022) Ліманська, Наталія ВолодимирівнаУ роботі досліджено стратегію запобігання ремонтів виробничих ліній на хлібопекарських підприємствах. Вона включає систему збору і обробки інформації про надійність технологічного обладнання. Також у роботі розглядається оцінка рівня надійності устаткування в залежності від типів виробництва. З цією метою пропонується застосовувати спостереження за обладнанням в умовах безперервного виробництва продукції.Документ Система підтримки рішень при плануванні виготовлення продукції для хлібопекарських підприємств(2022) Ліманська, Наталія Володимирівна; Грибков, Сергій ВіталійовичУ роботі досліджено процес планування виробництва на хлібопекарських підприємствах. Цей процес включає прийняття рішень щодо виробництва. Спеціальна інформаційна система може підтримувати процес прийняття рішень. Дослідження досліджує дизайн і розробку такої системи. Також у роботі розглядаються математичні моделі та алгоритми, необхідні для створення програмного забезпечення.Документ Оцінка довговічності деталей технологічного устаткування на хлібопекарному підприємстві(2014) Ліманська, Наталія ВолодимирівнаРозроблено алгоритм оцінки довговічності деталей. The algorithm durability assessment details.Документ Планування чисельності ремонтно-обслуговуючого персоналу хлібопекарського підприємства(2014) Маноха, Людмила Юріївна; Ліманська, Наталія ВолодимирівнаДокумент Прогнозування відмов технічного устаткування хлібокомбінату(2014) Маноха, Людмила Юріївна; Ліманська, Наталія ВолодимирівнаЗростання масштабів виробництва, динамічність виробничих процесів та зв'язків потребують постійного удосконалення методів управління хлібопекарським виробництвом, що характеризується безперервною роботою. Прогнозування відмов технічного устаткування хлібокомбінату як складної технічної системи (СТС), що має ієрархічний та ймовірнісний характер, є важливою задачею для планування технічного обслуговування (ТО) ремонтного відділу підприємства. Під час ТО проводиться контроль стану ресурсу та забезпечується продовження робочого стану його компонентів. Контроль стану ресурсу технічного устаткування хлібокомбінату передбачає контроль готовності, діагностичний контроль та профілактичні ремонтні роботи. Economies of scale, dynamics of production processes and relationships need constant improvement of management techniques baking manufacturing, which is characterized by continuous operation. Predicting failures technical equipment bakery as a complex technical system (STS) that a hierarchical probabilistic nature, is an important task for planning maintenance (maintenance) maintenance division of the company. During maintenance is controlled condition of resource and provided continuing working condition of its components. Monitor the status of the resource of technical equipment bakery provides control readiness, diagnostic testing and preventive maintenance work.Документ Використання імітаційного моделювання для процесу ремонтного обслуговування технологічного обладнання хлібопекарського підприємства(2014) Ліманська, Наталія ВолодимирівнаПобудована модель дозволяє реально оцінити процес технічного супроводження обладнання, в результаті чого підвищується надійність роботи устаткування, зменшуються простої виробництва і забезпечується виконання робочих графіків. The model allows to realistically assess the technical support process equipment, resulting in increased reliability of equipment, reduced production downtime and ensure implementation of work schedules.Документ Оптимізація річного графіка планово-попереджувальних ремонтних робіт хлібопекарського підприємства в умовах автоматизованого управління ремонтом та технічним обслуговуванням устаткування(2012) Маноха, Людмила Юріївна; Ліманська, Наталія ВолодимирівнаПідвищення ефективності функціонування устаткування хлібокомбінату на підставі автоматизованого розрахунку оптимального графіку планово - профілактbчннх ремонтів. Improving the efficiency of bakery equipment based on automated calculation of the optimal schedule planning - profilaktbchnnh repairs.