Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Розвиток конструктивних схем для безлопатевого замішування(2012) Лісовенко, Олексій Тимофійович; Стадник, Ігор ЯрославовичВисокі вимоги до якості замішування обумовлюють труднощі вибору ефективного технологічного процесу і устаткування. Тому створення умов для інтенсифікації процесів замішування тіста, застосування ефективних механічних методів дії на компоненти, ліквідація непродуктивної праці, тобто створення ресурсозберігаючих технологій замішування компонентів є однією з важливих завдань розвитку і вдосконалення технологічних процесів і тістомісильних машин в хлібопекарській галузі. Проте в сучасний період ринкових стосунків процес інтенсивного замішування тіста став серйозною перешкодою в створенні нових технологічних процесів його приготування. High demands on the quality of mixing determine the difficulty of choosing an effective technological process and equipment. Therefore, the creation of conditions for the intensification of the processes of kneading, applying the effective mechanical methods of influence on the components, the elimination of unproductive labour, i.e. the creation of resource-saving technologies of mixing of the components is an important task of development and improvement of technological processes and mixers in the baking industry. However, in the current period of market relations, the process of intensive kneading became a serious obstacle in the creation of new technological processes of its preparation.Документ Тістомісильна машина для порційного замішування хлібного тіста(2005) Лісовенко, Олексій Тимофійович; Доломакін, Юрій ЮрійовичМетою запропонованої машини є покращення якості тіста, раціональне зменшення енерговитрат на замішування тіста, забезпечення оптимальної тривалості замішування, спрощення конструкції. The purpose of the proposed machine is to improve the quality of the dough, the rational reduction energy consumption for kneading dough, optimal duration of mixing, design simplification.