Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Особливості технології сухої комбінованої закваски при виготовленні квасу
    (2003) Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович; Прибильський, Віталій Леонідович
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення способу виробництва сухої комбінованої закваски для технології виробництва квасу
    (2005) Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович; Прибильський, Віталій Леонідович
    Сушіння є найбільш надійним способом консервування харчових продуктів. В сухих продуктах сповільнюються мікробіологічні процеси, що погіршують їх якість. Найбільш технологічною формою зберігання висушених харчових продуктів є порошкова форма. Drying is the most reliable method of preserving food. In dry foods slow down microbiological processes that impair their quality. The most technological form of storage of dried foods are in powder form.
  • Ескіз
    Документ
    Вивчення процесу висушування комбінованої закваски
    (2002) Данилевська, Ліза Bасилівна; Антонюк, Tетяна Андріївна; Дубковецький, Ігор Володимирович; Прибильський, Віталій Леонідович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Малежик, Іван Федорович
    Комбінована закваска використовується як збудник спиртового і молочнокислого бродіння при виробництві квасу та інших ферментованих напоїв. Combined yeast is used as the agent of alcoholic and lactic fermentation in the production of kvass and other fermented beverages.