Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Перспективи використання концентрованих соків в якості природних барвників(2020) Манченко, Валентина Миколаївна; Мельніченко, Анна Юріївна; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаВ роботі доведено, що концентровані соки з ягід бузини, чорниці, аронії та ожини можна використовувати як природні барвники при виробництві кондитерських, макаронних та хлібо-булочних виробів, напоїв та кисломолочних продуктів. It is proved that the concentrated juice from the berries of elderberry, blueberry, chokeberry and blackberry can be used as natural dyes in the production of confectionery, pasta and bakery products, beverages and dairy products.Документ Використання чорниці при виробництві функціональних продуктів(2019) Торопець, Ілля Олександрович; Манченко, Валентина Миколаївна; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаДослідження показали, що комплексна переробка ягід чорниці дозволяє отримати концентрований сік та пасту та порошок з вичавок. Це дозволяє розширити асортимент консервованих та використовувати їх у різних галузях харчової промисловості для збагачення продуктів антоціанами. Studies have shown that the complex processing of bilberries yields concentrated juice and paste and powder from the husks. This allows you to expand the range of canned food and use them in various branches of the food industry to enrich the products with anthocyanins.