Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
20 результатів
Результати пошуку
Документ Обґрунтування технологічних прийомів при виробництві вітчизняних коньяків(2021) Сидоренко, Валентин Олегович; Бабич, Ірина Михайлівна; Маринченко, Віктор ОпанасовичДокумент Застосування процесу термовініфікації при виробництві червоних сухих вин типу «резерв»(2018) Османова, Ельвіна Шамуратівна; Маринченко, Віктор Опанасович; Бабич, Ірина МихайлівнаМетою роботи є встановлення температурного діапазону процесу термовініфікації, на кожний блок густини сусла (виноматеріалу).Документ Зміна концентрації летких домішок спирту при їх адсорбції мінеральними адсорбентами(2015) Гивель, Мар’яна Олександрівна; Маринченко, Віктор ОпанасовичВ складі багатьох напоїв (лікеро-горілчаних, виноробних та інших) використовують спирт етиловий ректифікований, який завжди містить леткі домішки, вони негативно впливають на дегустаційні показники напоїв та на здоров`я людей. Різні леткі домішки не однаково впливають на якісті напоїв.Документ Дослідження антисептичних властивостей мелясного сусла, виготовленого з використанням води, що оброблена електрохімічним способом(2003) Субботка, Оксана Сергіївна; Маринченко, Віктор ОпанасовичДокумент Дослідження зневоднення водно-спиртових сумішей солями(2003) Бузун, Леся Федорівна; Маринченко, Віктор ОпанасовичДокумент Адсорбція альдегідів та естерів мінеральними адсорбентами(2016) Гивель, Мар’яна Олександрівна; Маринченко, Віктор ОпанасовичОтримані експериментальні дані дозволяють підібрати оптимальні режими і адсорбент для адсорбційного очищення водно-спиртових розчинів залежно від того концентрацію якої групи домішок або окремої домішки потрібно зменшити; The experimental data allow to pick the optimal modes and adsorbent for adsorption purification of water-alcohol solution depending on the concentration of any impurities or separate impurities should be reduced.Документ Газохроматографічне дослідження ароматичних складових ароматних спиртів лікеро-горілчаного виробництва(2007) Кравчук, Т. Ю.; Татарінова, Тетяна Андріївна; Маринченко, Віктор ОпанасовичДокумент Удосконалення технології очищення сортівок термокорекцією процесу(2007) Кравчук, А. В.; Кравчук, Зоя Дмитрівна; Маринченко, Віктор ОпанасовичДокумент Дослідження і розробка способу вирощування хлібопекарських дріжджів з використанням електроактивованої води(2004) Кулешова, Інна Михайлівна; Маринченко, Віктор ОпанасовичДля проведення досліджень по електрохімічній обробці води та поживних середовищ для культивування дріжджів використовували лабораторний базовий електролізер ємністю аноліта і катодіта по 1,3 дм3 з відстанню між напівпроникною мембраною та катодам і анодом 15 мм. For research on electrochemical treatment of water and nutrient media for culturing yeast using basic laboratory electrolysis anolyte and katodita capacity of 1.3 dm3 for the distance between the semipermeable membrane and the cathode and anode of 15 mm.Документ Використання цеолітів у харчовій промисловості(2002) Червишова, Леся Bасилівна; Маринченко, Віктор Опанасович; Мельник, Людмила МиколаївнаЦеоліти — мілкопористі мінеральні сорбенти, які відносяться до лужних і лужноземельних алюмосилікатів загальної формули Mе2 nО А1203Х Sі02 у Н20 де Me — іон металу. Zeolites - milkoporysti mineral sorbents relating to the alkali and alkaline earth aluminosilicate general formula Me2 NO A1203H Si02 in H20 where Me - metal ion.