Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження процесу заморожування сумішей для морозива з різним складом
    (2014) Колодзінський, Роман Ігорович; Масліков, Максим Михайлович
    В даній доповіді досліджується питання розробки суміші морозива для діабетиків на основі цукорозамінників, таких як сорбітол. In this report, the question of development mix ice cream for diabetics based tsukorozaminnykiv such as sorbitol.
  • Ескіз
    Документ
    Математична модель процесу тепло- вологовиділення під час зберігання продукції у фрукто- овочесховищах
    (2014) Мотовильник, Андрій; Масліков, Максим Михайлович
    У плодах і овочах, поміщених на зберігання, відбуваються різноманітні процеси: фізичні, біохімічні, хімічні. З хімічних процесів найбільш істотне значення мають виділення вологи і зміна температури (виділення теплоти) під час процесів дихання. Fruits and vegetables are placed in storage, there are a variety of processes: physical, biochemical, chemical. Since most chemical processes are significant allocation of moisture and temperature changes (heat release) during the process of respiration.