Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Аглютенова дієтотерапія в індустрії гостинності
    (2021) Бахмацька, Марія Олександрівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна
    Обґрунтовано актуальність розроблення нових технологій безглютенової продукції та впровадження аглютенової дієтотерапії на підприємствах індустрії гостинності (загальнодоступних закладах ресторанного господарства та при готельних підприємствах).The urgency of development of new technologies of gluten-free products and introduction of gluten-free diet therapy at the enterprises of the hospitality industry (public restaurants and hotel enterprises) is substantiated.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи застосування технології Food Pairing під час розроблення меню для гурманів у закладах ресторанного господарства
    (2021) Шидловська, Олена Броніславівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Дужик, Назар Сергійович
    Встановлено, що серед існуючих сучасних напрямків молекулярної гастрономії, перспективним є використання методики food pairing з метою створення нових унікальних авторських страв під час розроблення меню для закладів ресторанного господарства. Це дозволить складати ідеальні композиції ігредієнтів, які виразно здивують смакові відчуття гурманів. It is established that among the existing modern areas of molecular gastronomy, the use of food pairing is promising in order to create new unique author's dishes during the development of menus for restaurants. This will allow you to make perfect compositions of ingredients that will clearly surprise the taste buds of gourmets.
  • Ескіз
    Документ
    Равлики в кулінарній продукції закладів ресторанного господарства
    (2021) Савега, Олеся Євгеніївна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна
    Обґрунтовано доцільність розширення асортименту кулінарної продукції в меню закладів ресторанного господарства за рахунок використання в її рецептурі м’яса делікатесних равликів.The expediency of expanding the range of culinary products in the menu of restaurants due to the use of delicacy snail meat in its recipe is substantiated.
  • Ескіз
    Документ
    Тенденції розвитку ресторанного бізнесу як складової індустрії гостинності в умовах пандемії Covid-19
    (2020) Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Доценко, Віктор Федорович
    В роботі розглянуто сучасний стан ресторанного бізнесу в Україні та альтернативні підходи до організації діяльності закладів ресторанного господарства в умовах розповсюдження коронавірусу Covid-19. Охарактеризовано основні інструменти розвитку підприємств харчування для утримання постійних відвідувачів та залучення нових під час пандемії Covid-19.In the work was considered the current state of the restaurant business in Ukraine and alternative approaches to the organization of restaurant establishments in the conditions of Covid-19 coronavirus spread. The main tools for the development of food businesses to retain regular visitors and attract new ones during the Covid-19 pandemic are described.
  • Ескіз
    Документ
    Доцільність впровадження інтерактивної технології «foodpairing» у закладах ресторанного господарства
    (2019) Бєдусенко, Лілія Сергіївна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Доценко, Віктор Федорович
    Обґрунтовано актуальність комплексного використання інтерактивних поверхонь з технологією фудпейринг у закладах ресторанного господарства. The urgency of complex use of interactive surfaces with foodpairing technology in the establishments of restaurant management is substantiated