Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Аглютенова дієтотерапія в індустрії гостинності(2021) Бахмацька, Марія Олександрівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена БроніславівнаОбґрунтовано актуальність розроблення нових технологій безглютенової продукції та впровадження аглютенової дієтотерапії на підприємствах індустрії гостинності (загальнодоступних закладах ресторанного господарства та при готельних підприємствах).The urgency of development of new technologies of gluten-free products and introduction of gluten-free diet therapy at the enterprises of the hospitality industry (public restaurants and hotel enterprises) is substantiated.Документ Акусотерапія - перспективний напрям spa-індустрії сфери гостинності(2021) Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна ІванівнаОбґрунтовано перспективи використання акусотерапії, як різновиду бальнеологічної терапії із застосуванням продуктів хвойних дерев, в якості інноваційного напрямку розвитку spa-індустрії сфери гостинності. Встановлено перелік послуг акусотерапії, які надаються рекреаційними готельними підприємствами.Prospects for the use of acus therapy as a type of balneological therapy with the use of coniferous products as an innovative direction of development of the spa industry in the hospitality industry are substantiated. The list of acus therapy services provided by recreational hotel enterprises is established.Документ Перспективи застосування продуктів равликівництва в spa-технологіях готельних підприємств(2021) Савега, Олеся Євгеніївна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена БроніславівнаОбґрунтовано доцільність отримання та застосування продуктів равликівництва в spa-технологіях готельних підприємств, що дозволить урізноманітнити стандартний набір додаткових послуг та підвищити конкурентоспроможність. The expediency of obtaining and using snail products in spa technologies of hotel enterprises is substantiated, which will allow to diversify the standard set of additional services and increase competitiveness.Документ Використання енергозберігаючих технологій при проектуванні готельних підприємств(2018) Шидловська, Олена Броніславівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Мусієнко, Єгор МихайловичРозглянуто доцільність застосування енергозберігаючих технологій в закладах готельного господарства. В умовах загострення конкуренції в готельному бізнесі, впровадження та розробка нових інноваційних підходів для економії витрат є рушійною силою, що допоможе зберегти позиції на ринку послуг. The expediency of using energy-saving technologies in hospitality facilities is considered. In the face of increasing competition in the hotel business, the introduction and development of new innovative approaches to cost savings is a driving force that will help maintain the position in the service market.