Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Аглютенова дієтотерапія в індустрії гостинності
    (2021) Бахмацька, Марія Олександрівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна
    Обґрунтовано актуальність розроблення нових технологій безглютенової продукції та впровадження аглютенової дієтотерапії на підприємствах індустрії гостинності (загальнодоступних закладах ресторанного господарства та при готельних підприємствах).The urgency of development of new technologies of gluten-free products and introduction of gluten-free diet therapy at the enterprises of the hospitality industry (public restaurants and hotel enterprises) is substantiated.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи застосування технології Food Pairing під час розроблення меню для гурманів у закладах ресторанного господарства
    (2021) Шидловська, Олена Броніславівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Дужик, Назар Сергійович
    Встановлено, що серед існуючих сучасних напрямків молекулярної гастрономії, перспективним є використання методики food pairing з метою створення нових унікальних авторських страв під час розроблення меню для закладів ресторанного господарства. Це дозволить складати ідеальні композиції ігредієнтів, які виразно здивують смакові відчуття гурманів. It is established that among the existing modern areas of molecular gastronomy, the use of food pairing is promising in order to create new unique author's dishes during the development of menus for restaurants. This will allow you to make perfect compositions of ingredients that will clearly surprise the taste buds of gourmets.
  • Ескіз
    Документ
    Равлики в кулінарній продукції закладів ресторанного господарства
    (2021) Савега, Олеся Євгеніївна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна
    Обґрунтовано доцільність розширення асортименту кулінарної продукції в меню закладів ресторанного господарства за рахунок використання в її рецептурі м’яса делікатесних равликів.The expediency of expanding the range of culinary products in the menu of restaurants due to the use of delicacy snail meat in its recipe is substantiated.