Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Застосування цукровмісної сировини в пивоварінні(2006) Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Кислюк, Андрій Вікторович; Воробйова, Оксана Володимирівна; Таволжан, Алла Іванівна; Мелетьєв, Анатолій Євгенович; Проценко, Лідія ВасилівнаЗастосування замінників традиційного солоду у виробництві пива обумовлено необхідністю розширення асортименту, а також дає можливість зниження витрат на сировину. Але перероблення несолоджених зернопродуктів має ряд обмежень: потребує додаткових витрат на ферментні препарати,ускладнює технологічні процеси.Документ Стевія, як замінник цукру у виробництві напоїв антидіабетичного призначення(2014) Гладун, Олена; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Мелетьєв, Анатолій ЄвгеновичСтевія - найбільш корисний і перспективний цукрозамінник сучасності. Її можна використовувати у вигляді сиропу при виробництві напоїв антидіабетичного призначення. Stevia - the most useful and promising sweetener modernity. It can be used as a beverage syrup with antidiabetic destination.Документ Дослідження технології підготовки води для виробництва безалкогольних напоїв типу "Coca-Cola"(2014) Дорошенко, Тетяна Василівна; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Мелетьєв, Анатолій Євгенович"Coca-Cola" - найбільш упізнавана торгова марка світу, яка продається більше, ніж у 200 країнах світу. Напій має неповторний унікальний смак. Всі достеменно знають про секретну рецептуру цього фірмового напою. Точна формула натуральних спецій є комерційною таємницею. Завдяки традиційному смаку, Coca-Cola є найпопулярнішим брендом у світі. "Coca-Cola" - the most recognized brand name in the world, which sells more than 200 countries worldwide. The drink has a unique flavor unique. All they know for sure about the secret recipe of branded beverage. The exact formula of natural spice trade secret. With its traditional flavor, Coca-Cola is the most popular brand in the world.Документ Розробка нового сорту пива шляхом сумісного застосування різних несолоджених зернопродуктів(2014) Швидка, Юлія; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Мелетьєв, Анатолій ЄвгеновичЕкспериментально встановлена залежність якості та виходу сусла при заміні частини ячмінного солоду рисовою січкою та пшеничної крупою. Заміна 30 % солоду впливає на технологію та якість сусла. Оптимальним співвідношенням за показниками амінного азоту та мальтози є 22 % : 8 %. У результаті проведених теоретичних та експериментальних досліджень встановлено доцільність застосування рису та пшениці у якості замінників солоду у пивоварінні. Experimentally, the dependence of the quality and output of the wort when replacing broken rice, barley malt and wheat grains. Replacing 30% malt affects the technology and quality of the wort. The optimum ratio of amino nitrogen on indicators and maltose is 22%: 8%. As a result of theoretical and experimental research the feasibility of rice and wheat as substitutes for malt brewing.