Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Альтернатива розкачці утфелю останнього продукту водою в перемішувачах-кристалізаторах(2013) Мирончук, Валерій Григорович; Самілик, Марина МихайлівнаАльтернативою розбавлення (розкачки) утфеля останнього продукту водою в процесі його кристалізації охолодженням в перемішувачах-кристалізаторах є застосування проміжного нагрівання утфелю на 8 ºС–10 ºС від температури 50 ºС–52 ºС. Alternative water dilution final product massecuite in the process of crystallization by cooling in mixer-crystallizers have use intermediate heating massecuite at 8 º C –10 º C from 50 º C – 52 º C.Документ Особливості температурного режиму кристалізації сахарози в перемішувачах-кристалізаторах(2012) Мирончук, Валерій Григорович; Картава, Марина М.Показано, що при застосуванні проміжного нагріву утфелю замість розкачки водою чи цукровими розчинами ефект кристалізації становить 8,25% в порівнянні з розкачуванням водою, де він складає 3,6%, та розкачуванням цукровим розчином – 4,2%, а також призводить до збільшення частки кристалів фракції 0,63 – 1,0 мм і > 1,0 мм.Документ Особливості кристалізації охолодженням цукрових утфелів останнього продукту(2012) Мирончук, Валерій Григорович; Єщенко, Оксана Анатоліївна; Картава, Марина М.Проаналізовано вплив розкачок водою на процес кристалізації утфелю останнього продукту охолодженням. Запропоновано заміну розкачок утфелю водою на проміжний підігрів та доведено його позитивний вплив на процес кристалізації утфелю охолодженням. We have reviewed the effect of dilution with water on the cooling crystallization of the latest product massecuite. Proposed to replace dilution with water to the intermediate massecuite heating and proved its positive influence on the cooling crystallization of the massecuite.