root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Мороз, Дар'я Олексіївна
1
search.filters.author.Пасічний, Василь Миколайович
1
search.filters.author.Чебаненко (Омельченко), Христина Володимирівна
ORCID
1
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0001-5002-1393
1
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0003-0138-5590
Ключові слова
search.filters.subject.meat systems
1
search.filters.subject.iodine
1
search.filters.subject.йод
1
search.filters.subject.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
1
search.filters.subject.кафедра харчової хімії
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2022
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Мороз, Дар'я Олексіївна
×
Ключове слово: search.filters.subject.meat systems
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Використання комплексу β-циклодекстрину з йодом в складі м’ясних кулінарних виробах
(
2022
)
Чебаненко (Омельченко), Христина Володимирівна
;
Мороз, Дар'я Олексіївна
;
Пасічний, Василь Миколайович
Показати більше
Описано вплив на функціонально-технологічні покзники м’ясних систем внесенням комплексу β-циклодекстрину з йодом.
Показати більше