Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Перспективи використання пророщених злакових культур(2010) Мукоїд, Роман Миколайович; Українець, Анатолій ІвановичПредставлено, що продукти харчування в процесі технологічної обробки при виробництві втрачають значну частину необхідних для організму людини компонентів. Це призводить до зниження природної біологічної цінності продуктів, що веде до порушення обмінних процесів в організмі людини. Вирішенням цієї проблеми є створення нових продуктів харчування з використанням пророщених злаків.Документ Овес голозерний як сировина для лікувально-дієтичних продуктів(2010) Мукоїд, Роман Миколайович; Українець, Анатолій Іванович; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Чумакова, Олена ВолодимирівнаЗа вмістом білкових речовин і жиру голозерний овес значно переважає звичайний, а вміст клітковини в голозерному вівсі у п'ять разів менший, ніж у звичайному. Завдяки таким особливостям хімічного складу зерна голозерний овес може бути цінною сировиною для виготовлення лікувально-дієтичних харчових продуктів.Документ Зміни цукрів при пророщуванні вівса(2011) Мукоїд, Роман Миколайович; Ємельянова, Ніна ОлександрівнаСтаття присвячена вивченню впливу процесу солодорощення плівчасого та голозерного сорту вівса на зміни вмісту цукрів. This article is devoted to studying the impact of malting filmy and bare-grained varieties of oats to modify the content of sugars.