Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Використання нейронечітких алгоритмів у хлібопекарному виробництві
    (2017-11-22) Тимохін, Денис Владиславович; Місюра, Максим Дмитрович
    Останнім часом набувають популярності інтелектуальні системи управління системами автоматизації в якості приймання рішень або ж виконань вузького кола завдань. Серед різних методів та алгоритмів виділяють підходи з використанням нейронних, нечітких та нейронечітких алгоритмів. В роботі пропонується використання нейронечітких алгоритмів для вирішення проблем на лініях (ділянках) хлібопекарного виробництва. Очікуваним результатом по закінченню дослідження буде створена структура комп’ютерно-інтегрованого управління, розроблені алгоритми управління на базі нейронечітких систем. In recent years, intellectual automation control systems are becoming increasingly popular as decision-making or execution of a narrow range of tasks. Among the various methods and algorithms, approaches are selected using neural, fuzzy and neuron-fuzzy algorithms. The paper proposes the use of neuron-fuzzy algorithms to solve problems on the lines (areas) of baking production. Expected result at the end of the study will be created the structure of computer-integrated control system, developed management algorithms based on neuron-fuzzy systems.
  • Ескіз
    Документ
    Використання нейронечітких алгоритмів для управління процесами заморожування овочів
    (2016) Дриженко, Андрій Володимирович; Місюра, Максим Дмитрович
    Для вирішення проблем управління процесом заморожування овочів, а саме, позбутися жорстких алгоритмів управління, які не дають можливості досягти максимальної якості заморожених продуктів, використаємо нейронечіткі алгоритми для гнучкості системи управління які дадуть врахувати більшість якісних показників сировини підчас всього виробництва і зберегти максимальну кількість поживних речовин та вітамінів в готовій замороженій продукції. To solve the problems of controlling the process of freezing vegetables, namely, to get rid of rigid control algorithms that do not allow to reach the maximum quality of frozen products, we use neuronechitykie algorithms for the flexibility of the control system which will take into account most of the qualitative indices of raw materials during the entire production and maintain the maximum amount of nutrients and Vitamins in the finished frozen product.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасна автоматизація технологічним комплексом виробництва пива
    (2014) Місюра, Максим Дмитрович
    Сучасний стан у пивоварній промисловості характеризується застосуванням передових технологій, устаткування та мікропроцесорної техніки і комп'ютерних технологій. Разом з тим, відсутній комплексно-інтегрований підхід, не розглядається синергія процесів, не враховується невизначеність, в тому числі і ситуаційна. Все це приводить до зниження ефективності управління пивоварним виробництвом в порівнянні з витратами на ресурси, що використовуються. The current state of the brewing industry is characterized by the use of advanced technology, equipment and microprocessor technology and computer technology. However, no comprehensive, integrated approach is not considered a synergy process is not considered uncertainty, including situational. All this leads to lower efficiency of the brewing industry in comparison to the cost of resources.