Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Управління технологічними процесами виробництва пива(2004) Місюра, Максим Дмитрович; Кишенько, Василь ДмитровичБуло проведене комп’ютерне моделювання систем управління технологічних процесів виробництва пива: бродіння, гідроліз, фільтрація. Было проведено компьютерное моделирование систем управления технологических процессов производства пива: брожение, гидролиз, фильтрация. It was conducted by computer simulation of control systems of beer production: fermentation, hydrolysis, filtration.Документ Аналіз виробництва пива мережевими методами(2006) Місюра, Максим Дмитрович; Кишенько, Василь ДмитровичДля розв’язку економічних та технічних задач, постановка яких не відображається у формульних залежностях, необхідно використовувати спеціальні мережеві оптимізаційні методи. Їх зміст складається із графічного відображення задачі: побудова графа проекту, подальшому аналізі на його основі, в наступному прийнятті адекватного рішення. Ці задачі вирішуються також за допомогою методів математичного програмування, однак, враховуючи специфіку їх структури, найбільш доцільно використовувати мережеві моделі – засоби більш ефективні та зручні порівняно з симплекс-методом. For the solution of economic and technical problems, production of which does not appear in the formula dependencies, you must use special network optimization techniques. Their content consists of a graphical display of the problem: build a graph of the project, further analysis based on it in the next making adequate decisions. These problems are solved also by methods of mathematical programming, however, given the specificity of their structure, the most appropriate to use network models - means more efficient and convenient than the simplex method.Документ Структура управління технологічним комплексом виробництва пива(2008) Місюра, Максим Дмитрович; Кишенько, Василь ДмитровичУ статті описана структура управління технологічним комплексом виробництва пива, яка має ієрархічний принцип побудови і складається з підсистем, які використовують різні алгоритми управління. The article describes the structure of the technological complex beer production, which has a hierarchical principle of construction and consists of subsystems that use different control algorithms.Документ Методи системного аналізу виробництвом пива(2004) Місюра, Максим Дмитрович; Кишенько, Василь ДмитровичДля системного аналізу технологічних процесів виробництва пива застосований ентропійний підхід до оцінки стану складної системи та зв’язаних з ним варіаційних принципів нерівноважної термодинаміки, метод дисипативних структур та структурно-інформаційних критерієв еволюції складних технологічних систем. For a systematic analysis of manufacturing processes applied beer entropy approach to the assessment of a complex system and the associated variational principles of nonequilibrium thermodynamics, the method of dissipative structures and structural information of criteria evolution of complex technological systems.