Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Розв’язок задач оптимізації - як складова підготовки кадрів у галузі інформаційних технологій(2012) Овчарук, Ірина Вікторівна; Овчарук, Володимир ОлексійовичЗ метою поліпшення вивчення таких програмних продуктів, так як системи розрахунків автоматизованої Engineering, в Excel і MathCAD наведені докладні рішення задачі оптимізації. Це розвиток сприятиме більш якісної підготовки висококваліфікованих фахівців у галузі інформаційних технологій. With the purpose of improvement of study of such software products, as systems of the automated engineering’s calculations of Excel and MathCAD are resulted the detailed decision of optimization task. This development will assist more high-quality preparation of highly skilled specialists in information technology.Документ Використання можливостей Internet в оптимізації процесів сушіння харчових продуктів(2009) Гаврилов, В. С.; Метльов, Сергій Геннадійович; Овчарук, Володимир Олексійович; Сєдих, Ольга Леонідівна; Ющук, Інна ВасилівнаПроцеси сушіння харчових продуктів з метою найповнішого збереження їх корисних властивостей при тривалому зберіганні є найбільш актуальними як для виробників так і для сільгосппереробників. Перелік продуктів тваринного і рослинного походження, що вимагають подальшої переробки, постійно розширюється. The process of dry food to the fullest preserve their beneficial properties during storage is the most relevant both for producers and for farmers. The list of products of animal and vegetable origin, requiring further processing, is constantly expanding.Документ Інформаційна підтримка інженерних рішень по виробничим процесам сушіння харчових продуктів(2008) Гаврилов, В. С.; Овчарук, Володимир Олексійович; Сєдих, Ольга Леонідівна; Ющук, Інна Василівна; Метльов, Сергій ГеннадійовичЦя робота є складовою тематики на базі створенню інформаційної підтримки інженерних рішень по виробничим процесам сушіння харчових продуктів на базі сучасних комп’ютерних технологій. This work is part of the subject based on the creation of information support engineering solutions in industrial food drying processes based on модерн computer technology.