Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Зброджування медового сусла для ферментованого напою(2017) Чуприна, Наталія Вікторівна; Олійник, Світлана Іванівна; Прибильський, Віталій ЛеонідовичДосліджено перебіг біохімічних перетворень компонентів у процесі зброджування медового сусла. Вивчено вплив різного сорту меду на процес бродіння медових ферментованих напоїв. The course of biochemical transformations of components in the process of honey wort. The influence of different types of honey on the fermentation process of honey fermented beverages.Документ Медові ферментовані напої, приготовлені на воді обробленій мікропористими мінералами(2016) Горчинська, Юлія Петрівна; Чуприна, Наталія Олександрівна; Олійник, Світлана Іванівна; Прибильський, Віталій ЛеонідовичМед, як сировинна є джерелом біологічно-активних речовин. Тому ферментовані напої на його основі є не тільки смачними, але й мають оздоровчу дію. Актуальність роботи полягає у використанні сучасних способів підготовки води, зокрема застосування природних мінералів та активного вугілля, що дозволяє покращити якість готового напою; Honey, as a source of raw biologically active substances. Because fermented beverages on its basis is not only delicious, but also have a recreational activity. Urgency is the use of modern methods of water treatment, including the use of natural minerals and active carbon, which improves the quality of the finished beverage.Документ Визначення оптимальних технологічних режимів приготування рисового сусла для виробництва безалкогольних ферментованих напоїв(2016) Карпюк, Інна Олександрівна; Нгуен Фіонг Донг; Ренейський, Ігор Володимирович; Олійник, Світлана Іванівна; Прибильський, Віталій ЛеонідовичПроведення досліджень з визначення оптимальних технологічних режимів приготування рисового сусла для виробництва безалкогольних ферментованих напоїв. Research to determine best technological modes of cooking rice mash for the production of fermented alcoholic beverages.Документ Удосконалення водопідготовки для виробництва ферментованих медових напоїв(2014) Чуприна, Наталія Олександрівна; Нижник, Олександр Володимирович; Ковальчук, Володимир Петрович; Олійник, Світлана Іванівна; Прибильський, Віталій ЛеонідовичОдин з напрямків соціально-економічного розвитку України -збільшення виробництва повноцінних якісних харчових проду ктів, впровадження та удосконалення ефективних технологій. Перспективними продуктами медико-біологічного спрямування є ферментовані напої (напої бродіння) на основі меду. One of the areas of socio-economic development of Ukraine-increasing production of high-grade quality food products ktiv, implementation and improvement of efficient technologies. Promising products biomedical orientation is fermented beverages (fermented beverage) based on honey.Документ Підвищення біологічної цінності медових ферментованих напоїв(2014) Чуприна, Наталія Олександрівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Олійник, Світлана ІванівнаВстановлено доцільність використання мікропористих мінералів у водопідготовці для приготування медових ферментованих напоїв. Удосконалена технологія дає змогу забезпечити виробництво медових ферментованих напоїв зі стабільним значенням окисно-відновного потенціалу та біологічно активних речовин, що мають лікувально-профілактичну, зокрема, імуностимулюючу дію. Established the feasibility of using microporous minerals in water treatment for the preparation of fermented honey drinks. Improved technology helps ensure the production of honey fermented beverages with a stable value of redox potential and biologically active compounds that have therapeutic and prophylactic particular immunostimulatory effect.