Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Фактори, що визначають стабільність якості лікеро-горілчаних напоїв(2019) Олійник, Світлана Іванівна; Самченко, Ірина Олександрівна; Тарасюк, Леся Анатоліївна; Острик, Олександр МиколайовичНа стабільність лікеро-горілчаних напоїв впливає якість сировини, спосіб приготування та умови зберігання. The stability of alcoholic beverages is influenced by the quality of the raw material, method of preparation and storage conditions.Документ Напрями підвищення якості алкогольних напоїв(2018) Олійник, Світлана Іванівна; Тарасюк, Леся Анатоліївна; Острик, Олександр Миколайович; Самченко, Ірина ОлександрівнаОдним із пріорітетних напрямів розвитку лікеро-горілчаної промисловості є впровадження новітніх технологій для підвищення якості алкогольних напоїв. One of the priority areas for the development of the distillery production is the introduction of the latest technologies for improving the quality of alcoholic beverages.Документ Перспективність застосування фільтрувального матеріалу у лікеро-горілчаному виробництві(2015) Олійник, Світлана Іванівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Чуприна, Наталія Вікторівна; Шевченко, Ілля Володимирович; Пелех, Дмитро; Коваленко (Лисогор), Олена АртурівнаДосліджено природний алюмосилікатний фільтрувальний матеріал фільтрувальний матеріал FILTER AG PLUS. Встановлено фізико-механічні характеристики матеріалу та його хімічну стійкість. Застосування FILTER AG PLUS дає змогу збільшити відносний об’єм підготовленої води у 1,8…2,0 рази за один фільтрувальний цикл при цьому покращуються органолептичні характеристики та зменшуються вміст органічних сполук, марганцю і заліза. The natural aluminum silicate filter material is a filter material of FILTER AG PLUS. The physical-mechanical characteristics of the material and its chemical resistance are established. The application of FILTER AG PLUS allows to increase the relative volume of prepared water in 1,8 ... 2,0 times per filter cycle, while improving the organoleptic characteristics and reducing the content of organic compounds, manganese and iron.Документ Контролювання визначання міцності водно-спиртових сумішей(2014) Ловягін, Олександр; Олійник, Світлана ІванівнаНаціональними стандартами України, Росії, ЄС на лікеро-горілчану продукцію регламентований метод визначання міцності у відгоні. У горілки та лікеро-горілчані напої вносять інгредієнти, які призводять до збільшення густини розчину і занижують видиму міцність у порівнянні з істинною. National standards of Ukraine, Russia and the EU on alcoholic beverages is regulated method of determining the strength of Return. In vodka and alcoholic beverages made ingredients that lead to an increase in the density of the solution and understate the apparent strength in comparison to true.