Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
10 результатів
Результати пошуку
Документ Застосування циклу Е. Демінга (PDCA) щодо документування процесів системи управління якістю(2015) Осадчук, Оксана ПавлівнаДокумент Основні аспекти методичного підходущодо оцінки ефективності функціонування системи управління якістю(2013) Осадчук, Оксана ПавлівнаДокумент Основні етапи формування системи управління якістю на підприємствах харчової промисловості(2013) Осадчук, Оксана ПавлівнаДокумент Особливість системного підходу в управлінні якістю продукції(2012) Осадчук, Оксана ПавлівнаДокумент Теоретичні і методичні основи формування систем управління якістю продукції(2010) Осадчук, Оксана ПавлівнаДокумент Використання основних функцій менеджменту при здійсненні ефективного управління якістю продукції(2012) Осадчук, Оксана ПавлівнаДокумент Впровадження системи НАССР – основа виготовлення якісних та безпечних продуктів харчування(2012) Осадчук, Оксана ПавлівнаДокумент Сфери інтересів суб’єктів ринку щодо якості харчового продукту(2012) Осадчук, Оксана ПавлівнаДокумент Ефективне управління якістю продукції(2011) Осадчук, Оксана ПавлівнаДокумент Якість та безпечність харчової продукції(2011) Осадчук, Оксана Павлівна