Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Лікеро-горілчані напої на основі плодово-ягідної сировини(2022) Острик, Олександр Миколайович; Тимченко, Роман Геннадійович; Олійник, Світлана ІванівнаОстаннім часом у виробництві алкогольної продукції є тенденція удосконалення технології з розробленням функціональних лікеро-горілчаних напоїв на основі рослинної і плодово-ягідної сировини із забезпеченням високого вмісту біологічно-активних компонентів. Визначено у підібраній рослинній сировині вміст фенольних речовин, катехінів, антоцианів, флавоноїдів, органічних кислот, дубильних речовин, пектинових речовин, вітамінів С та Р. Встановлено, що готовий напій має високий вміст біологічно-активних речовин та володіє антиоксидантними властивостямиДокумент Фільтрування та стабілізація лікеро-горілчаних напоїв(2022) Острик, Олександр Миколайович; Кучеренко, Валентин Олександрович; Олійник, Світлана ІванівнаНаведено переваги та недоліки способів фільтрування лікеро-горілчаних напоїв за допомогою фільтр-пресів та патронних фільтруючих елементів різних типівДокумент Використання напівфабрикатів із волоського горіха у технології лікеро-горілчаних напоїв(2022) Острик, Олександр Миколайович; Кучеренко, Валентин Олександрович; Олійник, Світлана ІванівнаРинок напоїв України свідчить про недостатній асортимент та обмежений обсяг виготовлення лікеро-горілчаної продукції на основі натуральної сировини. На світовому ринку виробляють алкогольний напій - лікер ночін (горіховий лікер). Правильний вибір способу та умов приготування настоїв спиртових із використанням сировини волоського горіху дає змогу отримати стабільні та стійкі напівфабрикати для виробництва лікеро-горілчаних напоїв