Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Визначення раціонального вмісту овочевої пасти у складі м'якого молочно-овочевого морозива(2019) Сапіга, Вікторія Ярославівна; Михалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаМорозиво – доволі популярний продукт на українському ринку. Споживачами морозива є близько 90% всього населення України. Останні тенденції здорового харчування суттєво впливають на розвиток ринку морозива, про що свідчить зростання популярності продукції, виготовленої на основі натуральних інгредієнтів. Ice cream is a very popular product on the Ukrainian market. Ice cream consumers are around 90% of the total population of Ukraine. The last healthy eating trends have a significant impact on the development of the ice cream market,as evidenced by the increasing popularity of products based on natural ingredients.Документ Особливості виробництва морозива з овочевою сировиною(2018) Сапіга, Вікторія Ярославівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаРозроблені нові рецептури морозива з овочевою сировиною – буряка та броколі. Обґрунтовано технологічні параметри виробництва морозива з овочевою сировиною. New recipes of ice cream with vegetable raw materials - beets and broccoli have been developed. The technological parameters of production of ice cream with vegetable raw material are substantiated.