Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Вплив глюкозно-фруктозних сиропів на тривалість термічного оброблення згущеного вареного молока
    (2012) Шпачук, Людмила Володимирівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
    Обгрунтована динаміка виробництва згущених молочних консервів. Описано особливості технології згущеного вареного молока з глюкозно-фруктозними сиропами. Наведені дослідження, щодо впливу глюкозно-фруктозних сиропів на час термічної обробки згущеного молока, шляхом визначення показника кольоровості. Reasonable dynamics of production of condensed milk cans. The features technology condensed milk cooked with Glucose-fructose syrup. These studies on the influence of glucose-fructose syrup in the thermal processing of condensed milk, by determination of the color.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження показників активності води у згущеному вареному молоці з глюкозно-фруктозними сиропами
    (2012) Шпачук, Людмила Володимирівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
    Наведені дані, щодо впливу активності води на якість готового продукту. Досліджено вплив глюкозно-фруктозних сиропів на зміну показників активності води. The data concerning the influence of water activity on the quality of the finished product. Influence of Glucose-fructose syrups to change parameters of water activity
  • Ескіз
    Документ
    Морозиво комбіноване з вдосконаленим вуглеводним складом
    (2007) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
    Обгрунтовано перспективність виробництва харчових продуктів з цукрозамінниками. Наведено вплив масової частки глюкозно-фруктозного сиропа на якісні показники морозива. Proved promising food production of sweeteners. An influence of the mass fraction of glucose-fructose syrup on ice cream quality indicators.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження вуглеводного складу морозива з цукрозамінниками методом високоефективної рідинної хроматографії
    (2011) Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна
    Наведено методику визначення вуглеводного складу морозива за допомогою рідинної хроматографії. Визначено вуглеводний склад морозива з цукрозамінниками. The method of determining the carbohydrate composition of ice cream using liquid chromatography. Defined carbohydrate composition of ice cream with sweeteners.