Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Показники якості та безпечності сиру кисломолочного, збагаченого плодово-ягідною сировиною(2021) Гойко, Ірина Юріївна; Охріменко, Віталій ВікторовичПоказано перспективність використання плодово-ягідної сировини у якості збагачувачів кисломолочного сиру та проведена оцінка якості та безпечності кисломолочних продуктів. The prospects of using fruit and berry raw materials as enrichments of sour milk cheese are shown and the quality and safety of sour milk products are assessed.Документ Сир кисломолочний, збагачений пряно-ароматичною сировиною та порошками сливи та журавлини(2021) Гойко, Ірина Юріївна; Охріменко, Віталій ВікторовичРозроблено сир кисломолочний, збагачений кунжутом, порошками сливи, журавлини та коріандру. Sour milk cheese enriched with sesame, plum, cranberry and coriander powders was developedДокумент Перспективи використання морквяно-гарбузового пюре у виробництві йогурту(2020-11) Гойко, Ірина Юріївна; Охріменко, Віталій ВікторовичПоказано перспективність використання морквяно-гарбузового пюре у якості збагачувача йогурту, що дозволяє розширити асортимент кисломолочних напоїв оздоровчого призначення. The prospects of using carrot-pumpkin puree as a yogurt enricher are shown, which allows to expand the range of sour milk drinks for health purposes.