Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Напої з додаванням меліси лимонної для закладів ресторанного господарства(2022) Павлюченко, Олена Станіславівна; Буднік, Карина МиколаївнаДосліджено можливості використання меліси лимонної у технології напоїв для закладів ресторанного господарства. The possibility of using lemon balm in beverage technology for restaurants has been studied.Документ Аналіз ринку та перспективи розвитку закладів ресторанного господарства східної кухні в Україні(2022) Профатило, Лілія Миколаївна; Ковальчук, Світлана Степанівна; Павлюченко, Олена СтаніславівнаПроведено аналіз ринку закладів ресторанного господарства, що представляють східну кухню. Розглянуто перспективи розширення закладів східної кухні в Україні. The analysis of the market of the establishments of the restaurant economy representing east kitchen is carried out. Prospects for the expansion of oriental cuisine in Ukraine are considered.Документ Сучасні способи теплового обробляння кулінарної продукції у закладах ресторанного господарства(2020) Павлюченко, Олена Станіславівна; Фурманова, Юлія Петрівна; Соколовська, Евеліна ЮріївнаПублікація висвітлює переваги sous wide технології під час приготування м’ясних страв у закладах ресторанного господарства.Документ Використання пророщених зерен у технології десертної продукції(2020) Фурманова, Юлія Петрівна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Єришева, Валерія РусланівнаУ публікації йдеться про використання пророщених зерен у технології десертної продукції.