root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Пасічний, Василь Миколайович
1
search.filters.author.Михавко, Тамара Романівна
1
search.filters.author.Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
ORCID
search.filters.orcid.https://orcid.org/ 0000-0001-6746-051X
1
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0003-0138-5590
Ключові слова
1
search.filters.subject.natural dyes
1
search.filters.subject.nitrite-free technologies
1
search.filters.subject.безнітритні технології
1
search.filters.subject.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
1
search.filters.subject.натуральні барвники
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2021
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Пасічний, Василь Миколайович
×
ORCID: search.filters.orcid.https://orcid.org/ 0000-0001-6746-051X
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Натуральні барвники для виробництва органічно спрямованих продуктівів на м’ясній основі
(
2021
)
Пасічний, Василь Миколайович
;
Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
;
Михавко, Тамара Романівна
Показати більше
У роботі описано шляхи зменьшення частки нітриту у м’ясних продуктах.
Показати більше