Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Протеази мікробіологічного для регуляції автолізу м’ясної сировини(2022) Шведюк, Дмитро Анатолійович; Пасічний, Василь Миколайович; Гередчук, Аліна МихайлівнаОписано вплив протеаз мікробіологічного походження на показники різних видів м’яса.Документ Протеази як регулятори автолізу м’ясної сировини(2021) Шведюк, Дмитро Анатолійович; Пасічний, Василь Миколайович; Гередчук, Аліна МихайлівнаОписані дані доводять підвищення фуркціонально-ттехнлогічних показників м’яса птиці під дією протеаз мікробного походження.Документ Протеази мікробіологічного походження як регулятори автолізу м’ясної сировини(2021) Шведюк, Дмитро Анатолійович; Пасічний, Василь Миколайович; Гередчук, Аліна МихайлівнаПроведено аналіз літературних джерел та проведені дослідження, що доводять ефективність підвищення під дією протеази ASP мікробіологічного походження на функціонально-технологічних показників білого м'яса курчат-бройлерів та свинини.