Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Перспективи використання кулінарних напівфабрикатів у технології перших страв(2016) Пушка, Ольга Сергіївна; Патичук, Вадим Петрович; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаВ статті розглянуто переваги використання кулінарних напівфабрикатів у технології перших страв. The article considers the advantages of using culinary semi-finished products in the technology of the first dishes.Документ Дослідження емульгуючої здатності крохмалів для кулінарного напівфабрикату пюреподібних перших страв(2016) Пушка, Ольга Сергіївна; Патичук, Вадим Петрович; Гавриш, Андрій ВолодимировичВ статті наведено результати досліджень емульгуючої здатності нативних та модифікованих видів крохмалів. The article presents the results of studies on the emulsifying capacity of native and modified starch species.