Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Особливості ідентифікації небезпечних факторів для оператора ринку малої потужності
    (2021) Негода, Дар’я Едуардівна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Визначення критичних контрольних точок на хлібопекарському підприємстві являє собою аналіз всіх етапів виробництва, оцінки появи небезпечних факторів. Система управління безпечністю дозволяє ідентифікувати конкретні види небезпечних факторів та проводити заходи щодо їх контролю
  • Ескіз
    Документ
    Нагляд за дерев'яною тарою для попередження фізичного небезпечного фактору
    (2021) Харченко, Оксана Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Дерев'яна тара широко поширена в обігу. Її виготовляють з деревини різних порід. Зазвичай дерев’яна транспортна тара є засобом багаторазового використання. Якість і безпечність тари, що знаходиться в обігу оператора ринку харчової промисловості, визначається на основі вимог діючих Правил застосування, обігу і повернення засобів упаковки в Україні та Правил повторного використання дерев'яної, картонної тари та паперових мішків в Україні. Дерев'яна тара потребує постійного контролю за належним станом тари, виявлення та уникнення невідповідностей, задля забезпечення випуску безпечної продукції