Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Документ Оцінка процесу систем управління якості підприємство-постачальник для чайної продукції(2017) Шарко, Ангеліна Сергіївна; Петруша, Оксана ОлександрівнаПредложен порядок выбора поставщика чайного сырья как неотъемлемой составляющей системы менеджмента качества производства пищевой продукции. he procedure for selecting a supplier of tea raw materials as an integral part of the quality management system for food production is suggested.Документ Оцінка кольору чаю інноваційним методом комп’ютерної колориметрії(2016) Петруша, Оксана Олександрівна; Усатюк, Надія МихайлівнаРобота присвячена питанню визначення забарвлення чаю комп'ютерною колориметрією за комплексним показником індексом жовтизни. The work is devoted to determining the color of tea computer colorimetry on a complex metric yellowness index.Документ Барвні речовини листя чайного дерева(2016) Усатюк, Надія Михайлівна; Петруша, Оксана ОлександрівнаЧай - традиційний напій, який впродовж багатьох років є об’єктом медико-біологічних досліджень для визначення впливу на здоров’я людини. Кількість наукових публікацій, присвячених вивченню хімічного складу чаю, щорічно зростає. Tea - a traditional drink, which for many years is the subject of biomedical research to determine the impact on human health. Number of scientific publications devoted to the study of the chemical composition of tea is growing every year.Документ Дослідження забарвлення чаю(2015) Петруша, Оксана Олександрівна; Усатюк, Надія Михайлівна