root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Погорєлов, Іван Сергійович
1
search.filters.author.Михонік, Лариса Анатоліївна
1
search.filters.author.Харченко, Тетяна Анатоліївна
Ключові слова
search.filters.subject.biological value
1
search.filters.subject.baked goods
1
search.filters.subject.nutritional value
1
search.filters.subject.борошно зеленої гречки
1
search.filters.subject.біологічна цінність
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2024
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Погорєлов, Іван Сергійович
×
Ключове слово: search.filters.subject.biological value
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Використання борошна зеленої гречки у виробництві сухарних виробів як спосіб підвищення харчової та біологічної цінності
(
2024
)
Погорєлов, Іван Сергійович
;
Харченко, Тетяна Анатоліївна
;
Михонік, Лариса Анатоліївна
Показати більше
В тезах висвітлено харчову цінність борошна зеленої гречки та технологічні аспекти використання цього борошна в технології здобних сухарних виробів
Показати більше