Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Підвищення рівня безпеки праці на підприємствах цукрової промисловості на основі прогнозування ризиків травматизму(2017) Лукіянік, Олена Петрівна; Потапова, Тетяна Олександрівна; Євтушенко, Ольга Володимирівна; Породько, Петро ВікторовичПроведено аналіз статистичних даних, що свідчать про травматизм на підприємствах цукрової промисловості України; розглянуто прогнозування професійних ризиків, як умову для профілактики та запобігання травматизму на виробництві. Statistical data of injuries at Ukrainian sugar industry entreprises has been analyzed; has been explored prognostication of occupational hazards, as a factor for employment injuries prevention.Документ Шкідливі та небезпечні виробничі чинники на спиртовому заводі(2017) Породько, Петро Вікторович; Ковбич, Владислав Олегович; Євтушенко, Ольга ВолодимирівнаСпиртова промисловість – одна із значних технічно розвинених галузей в Україні. Підприємства цієї галузі характеризуються досить складним технологічнимобладнанням (загальний рівень механізації в основному виробництві складає більше 90%) і фізико-хімічними процесами, а також шкідливими та небезпечними умовами праці.Документ Експертні методики кількісної оцінки професійних ризиків(2016) Євтушенко, Ольга Володимирівна; Сірик, Аліна Олегівна; Породько, Петро Вікторович; Нетреба, Владислава ЮріївнаДослідження спрямовано на аналіз експертних методик кількісної оцінки професійних ризиків та вибір найбільшпридатної для вивчення умов праці напідприємствах харчової промисловості.Документ Аналіз статистики виробничого травматизму на підприємствах харчової промисловості при виробництві пива, спирту, безалкогольних та лікеро-горілчаних напоїв(2016) Євтушенко, Ольга Володимирівна; Породько, Петро Вікторович; Алексюк, Ірина ВасилівнаПід час проведення досліджень у роботі застосовано метод статистичного аналізу нещасних випадків, які виникли на підприємствах харчової промисловості при виробництві пива, спирту, безалкогольних та лікеро-горілчаних напоїв за період з 2010 по 2014 роки. During the research method used in the statistical analysis of the accidents that have arisen in the food industry for the production of beer, spirits, soft drinks and alcoholic beverages for the period from 2010 to 2014.Документ Вибір оптимального рішення в системі управління охороною праці на харчовому підприємстві(2016) Породько, Петро Вікторович; Євтушенко, Ольга ВолодимирівнаУправління охороною праці на підприємстві є складовою загальної системи управління підприємством, та спрямоване на мінімізацію показників, за якими оцінюється стан охорони праці. Представлено математичний вираз вибору оптимального рішення з множини можливих. Occupational safety and health management at the company is an integral part of the overall enterprise management system, and is aimed at minimizing the indicators by which to assess the state of occupational safety and health. A mathematical expression of the choice of the optimal solution of many possible.Документ Аналіз статистики виробничого травматизму в харчовій промисловості на основі методу взаємозв'язку між факторами(2016) Породько, Петро Вікторович; Сірик, Аліна Олегівна; Євтушенко, Ольга ВолодимирівнаЗа проведеним аналізом літературних джерел встановлено, що методи оцінки щільності зв’язку між факторами поділяються на кореляційні (параметричні) і непараметричні. Знаючи про характер та тісноту зв’язку між різними показниками виробничого травматизму можна планувати необхідні заходи з профілактики виробничого травматизму. According to the analysis based on literature sources it found that the methods for estimating the density of communication between the factors are divided into the correlation (parametric) and nonparametric. Knowing the nature and closeness of the relationship between various indicators of industrial injuries can be to plan the necessary measures for the prevention of occupational injuries.Документ Виробничий травматизм на робочих місцях підприємств харчової промисловості України(2015) Євтушенко, Ольга Володимирівна; Сірик, Аліна Олегівна; Породько, Петро Вікторович; Крюковська, Тетьяна ОлександрівнаПредставлено дослідження умов праці, причин та обставин виробничого травматизму, що дозволило розробити й обґрунтувати ефективні способи запобігання та зниження ризику травми в харчовій промисловості. Presented study of working conditions, the causes and circumstances of occupational injuries that allowed to develop and prove effective ways to prevent and reduce the risk of injury to the food industry.