Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Використання сорбційних матеріалів при підготовці води для виробництва хлібного квасу
    (2015) Дулька, Ольга Степанівна; Олійник, Світлана Іванівна; Прибильський, Віталій Леонідович
    Основу будь-якого безалкогольного напою складає вода, яка відіграє життєво важливу роль в організмі людини. Сучасні підприємства виробляють різні освіжаючі, тонізуючі, вітамінізовані та інші напої до складу яких входять корисні людині складові.Однією з найважливіших проблем розвитку безалкогольної галузі є підвищення якості продукції, її маркетингової конкурентоспроможності. В сучасних економічних умовах цього можна досягти шляхом впровадження сучасної технології водопідготовки для приготування квасу. The basis of any soft drink is water, which plays a vital role in the human body. Modern enterprises produce a variety of refreshing, tonic, vitamin and other drinks which include such useful components. One of the major problems of the development of the soft drinks industry is to increase the quality of the product, its marketing competitiveness. In the current economic conditions this can be achieved by introducing modern water purification technology for the production of kvass.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості технології сухої комбінованої закваски при виготовленні квасу
    (2003) Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович; Прибильський, Віталій Леонідович
  • Ескіз
    Документ
    Вивчення можливості використання культури «Рисовий гриб» у виробництві безалкогольних напоїв
    (2000) Алексюк, Тетяна Вікторівна; Прибильський, Віталій Леонідович
    Проведені пошукові дослідження свідчать про можливість і перспективність розробки безвідходної промислової технології такого напою. Past pilot studies show promising development opportunity and non-waste industrial technology such beverage.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження можливості розроблення технології сухої закваски для виробництва квасу
    (2000) Антонюк, Тетяна Антонівна; Білоус, Олександр Вікторович; Хаєцький, Pоман Іванович; Прибильський, Віталій Леонідович; Сербова, Марія Іванівна
    Проведено дослідження по аналізу сучасного стану теорії та практики висушування харчових продуктів та мікроорганізмів; досліджена можливість сумісного висушування дріжджів та молочнокислих бактерій на сушарках різних типів; визначено критерії висушування закваски при максимально можливо збереженні життєздатності мікроорганізмів. A study on the analysis of the current state of theory and practice of dry food and microorganisms; The possibility of joint dry yeast and lactic acid bacteria in kilns of various types; Criteria drying starters at the maximum possible preservation of the viability of microorganisms.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення способу виробництва сухої комбінованої закваски для технології виробництва квасу
    (2005) Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович; Прибильський, Віталій Леонідович
    Сушіння є найбільш надійним способом консервування харчових продуктів. В сухих продуктах сповільнюються мікробіологічні процеси, що погіршують їх якість. Найбільш технологічною формою зберігання висушених харчових продуктів є порошкова форма. Drying is the most reliable method of preserving food. In dry foods slow down microbiological processes that impair their quality. The most technological form of storage of dried foods are in powder form.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології ферментованих напоїв з метою підвищення їх біологічної цінності
    (2014) Прибильський, Віталій Леонідович; Олійник, Світлана Іванівна; Сінеок, Людмила; Чуприна, Наталія Вікторівна; Смолинська, Наталя
    Розроблено математичну модель процесу під час застосування різних типів заквасок та для приготування хлібного квасу рекомендовано сухі препарати МКБ Ацидолакт VIVO і Йогурт VIVO. Удосконалена технологія дозволяє забезпечити виробництво ферментованих напоїв загальнооздоровчого та лікувально-профілактичного напрямку, зокрема з вмістом живих культур мікроорганізмів та збагачених біологічно активними речовинами. The mathematical model of the process using different types of starter cultures for the preparation of bread kvass recommended dry preparations of lactic acid bacteria Acidolact VIVO , Yogurt VIVO. Advanced technology enables the production of fermented beverages health and therapeutic areas, including content of live cultures of microorganisms and enriched with biologically active substances.