Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Використання мінералів при підготовці води для виробництва напоїв
    (2015) Дулька, Ольга Степанівна; Нгуен Фіонг Донг; Прибильський, Віталій Леонідович; Олійник, Світлана Іванівна
    Досліджено процес зброджування квасного сусла культурою дріжджів Saccharomyces cerevisiae МП-10 при використанні сорбційних матеріалів на стадії водопідготовки. Вода оброблена сорбційними матеріалами суттєво впливала на тривалість бродіння. Встановлено оптимальну температуру бродіння досліджених зразків при використанні дріжджів раси Saccharomyces cerevisiae МП-10. The process of fermentation of kvass whiskey by yeast culture of Saccharomyces cerevisiae MP-10 was studied with the use of sorption materials at the stage of water treatment. Water treated with sorption materials significantly influenced the duration of fermentation. The optimum fermentation temperature of the investigated samples was determined using yeast of the Saccharomyces cerevisiae MP-10 race.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості технології сухої комбінованої закваски при виготовленні квасу
    (2003) Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович; Прибильський, Віталій Леонідович
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження можливості розроблення технології сухої закваски для виробництва квасу
    (2000) Антонюк, Тетяна Антонівна; Білоус, Олександр Вікторович; Хаєцький, Pоман Іванович; Прибильський, Віталій Леонідович; Сербова, Марія Іванівна
    Проведено дослідження по аналізу сучасного стану теорії та практики висушування харчових продуктів та мікроорганізмів; досліджена можливість сумісного висушування дріжджів та молочнокислих бактерій на сушарках різних типів; визначено критерії висушування закваски при максимально можливо збереженні життєздатності мікроорганізмів. A study on the analysis of the current state of theory and practice of dry food and microorganisms; The possibility of joint dry yeast and lactic acid bacteria in kilns of various types; Criteria drying starters at the maximum possible preservation of the viability of microorganisms.
  • Ескіз
    Документ
    Вивчення процесу висушування комбінованої закваски
    (2002) Данилевська, Ліза Bасилівна; Антонюк, Tетяна Андріївна; Дубковецький, Ігор Володимирович; Прибильський, Віталій Леонідович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Малежик, Іван Федорович
    Комбінована закваска використовується як збудник спиртового і молочнокислого бродіння при виробництві квасу та інших ферментованих напоїв. Combined yeast is used as the agent of alcoholic and lactic fermentation in the production of kvass and other fermented beverages.