Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Особливості використання рослинної сировини при виробництві формованих картопляних чіпсів(2018) Ковтун, Аліна Володимирівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Пічкур, Віталій ЯковлевичПроблема споживання рафінованих харчових продуктів залишається не вирішеною тому актуальним є зниження енергетичної цінності формованих картопляних чіпсів. The problem of consumption of refined foods remains unresolved, therefore, the decrease in the energy value of molded potato chips.Документ Дослідження водопоглинальної здатності рецептурних компонентів формованих картопляних чіпсів(2017) Ковтун, Аліна Володимирівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Пічкур, Віталій ЯковлевичПроаналізовану стандартну рецептуру виробництва формованих картопляних чіпсів та запропоновано підвищити харчову цінність чіпсів за рахунок введення висівок та гарбузового жмиху. The standard recipe for the production of potato chips was analyzed and it was suggested to increase the nutritional value of the chips by introducing bran and pumpkin cake.