Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
16 результатів
Результати пошуку
Документ Аналіз проблемних питань щодо оцінки відповідності медичних виробів в Україні(2019) Рябченко, Наталія Олександрівна; Кійко, Вікторія ВікторівнаНаведені проблемні питання та рекомендації спрямовані на вдосконалення процедури оцінки відповідності медичних виробів. These issues and recommendations are aimed at improving the procedure for assessing the conformity of medical devicesДокумент Якість сичужних сирів(2016) Голубець, Надія Сергіївна; Рябченко, Наталія ОлександрівнаВ організації раціонального харчування першорядна роль належить молочним продуктам. Це повною мірою відноситься до сиру, поживна цінність якого обумовлена високою концентрацією в ньому молочних білків і жиру, наявністю незамінних амінокислот, солей кальцію, фосфору, вітамінів необхідних для нормального розвитку організму людини. The organization of nutrition primary role belongs dairy products. This fully applies to cheese, nutritional value is due to its high concentration in milk protein and fat, the presence of essential amino acids, calcium, phosphorus, vitamins are necessary for normal development of the human body.Документ Характеристика асортименту твердих сирів у гіпермаркетах «Ашан»(2016) Красножон, Іван Григорович; Рябченко, Наталія ОлександрівнаАсортимент є найважливішою складовою будь-якого магазину чи супермаркету, і правильний вибір асортиментних позицій буде сприяти не тільки задоволенню потреб споживачів, а й допомагати прогресувати існуючим виробникам. The range is an essential part of any store or supermarket, and the correct choice of product lines positions will contribute to not only meet consumer needs but also help progress the existing producers.Документ Товарознавча оцінка харчових добавок(2016) Якименко, Анна Олегівна; Рябченко, Наталія ОлександрівнаУ сучасному світі швидкими темпами запроваджується використання харчових добавок. Щорічно виробництво харчових добавок збільшується в країнах Європи — на 2%, в США — на 4,4%, в Азії — на 10—15%. Науковцями проведено численна кількість досліджень про корисність та шкідливість добавок. In today's world of rapidly introduced the use of food additives. Yearly production of food supplements is increasing in Europe - 2% in the US - 4.4%, in Asia - by 10-15%. Scientists conducted a large number of studies about the benefits and dangers of supplements.Документ Товарознавча оцінка якості натуральних соків(2016) Богун, Леся Юріївна; Рябко, Оксана Ігорівна; Рябченко, Наталія ОлександрівнаСпоживання фруктових і овочевих соків населенням України за останні роки значно зросло. На ринку України реалізується багато різновидів соків і нектарів, які відрізняються за якістю та споживними властивостями. Consumption of fruit and vegetable juices population of Ukraine in recent years has increased significantly. In Ukraine implemented many varieties of juices and nectars, which are different quality and consumer properties.Документ Фальсифікація рибної ікри на ринку України(2016) Голь, Аліна Олегівна; Голь, Артем Олегович; Рябченко, Наталія ОлександрівнаСьогодні на вітчизняному ринку рибної ікри, що користується значним попитом, з'являються нові види і різновиди продукції. Споживачу важко вибрати якісні ікряні товари з цього різноманіття. Today in the domestic market of fish eggs, which enjoys strong demand, new types and varieties of products. Consumer difficult to choose quality caviar products from this diversity.Документ Роль клітковини у м'ясних функціональних продуктах(2016) Каржевська, Олександра Михайлівна; Рябченко, Наталія ОлександрівнаПроблеми порушення балансу білків і вуглеводів, низький вміст вітамінів, мінеральних речовин і харчових волокон у раціоні харчування українців призводить до підвищення захворювань і зниження імунітету людей. Для збереження та покращення здоров'я необхідно раціоналізувати харчування, шляхом впровадження функціональних продуктів, зокрема м'ясних, у рецептуру яких застосовують клітковину, яку виготовляють із структуроутворюючих частин рослин - зернових культур, фруктових або овочевих шротів, бобових культур тощо. Problems imbalance of protein and carbohydrate, low content of vitamins, minerals and fiber in the diet increases the Ukrainian diseases and low immunity people. To maintain and improve health must rationalize food, through the introduction of functional foods, in particular meat in recipes which use fiber, which is made of structure-parts plants - cereals, fruit or vegetable meal, legumes, etc.Документ Прогнозування мікробіологічного псування харчових продуктів(2015) Рябченко, Наталія ОлександрівнаДокумент Прогнозування терміну зберігання харчових продуктів(2015) Рябченко, Наталія ОлександрівнаДокумент Інноваційні технології у пакуванні сирів(2015) Рябченко, Наталія ОлександрівнаПроцес пакування є важливим етапом формування споживних властивостей сирів. Сучасні методи і технології пакування дозволяють донести до споживача якісну продукцію, споживні властивості якої зберігаються довше, разом з меншими втратами виробників продукції. The process of packaging is an important step in the formation of consumer properties of cheese. Modern packaging methods and technologies to allow customers to bring high-quality products, consumer properties are kept longer, with fewer losses producers.