Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження ступеню засвоюваності білків хліба з суцільнозмеленого пшеничного борошна та вівсяних і гречаних пластівців в умовах in vitro(2015) Семенова, Анастасія БорисівнаПредставлено результати досліджень фізіологічної цінності хлібобулочних виробів. Зокрема, інтенсивність перетравлювання білків нових видів хліба в умовах in vitro. Встановлено позитивний вплив застосування вівсяних та гречаних пластівців в технології хліба з суцільнозмеленого пшеничного борошна.Документ Обгрунтування складу рецептурної композиції з суцільнозмеленого борошна спельти та гречаних пластівців(2014) Семенова, Анастасія Борисівна; Дробот, Віра ІванівнаДо рецептурної композиції на основі суцільнозмеленого борошна спельти доцільно включати 15 % гречаних пластівців, З % СПК та 0,2 % АК, з метою отримання готових виробів підвищеної харчової цінності з достатніми органолептичними та фізико-хімічними показниками якості. By prescription compositions based spelled flour is appropriate to include 15% of buckwheat cereal, With IBS% and 0.2% AL to obtain finished products of high nutritional value with good organoleptic and physico-chemical quality parameters.Документ Рецептурна композиція з гречаними пластівцями для хлібопічок(2012) Семенова, Анастасія Борисівна; Михонік, Лариса АнатоліївнаВ тезах наведено позитивний вплив застосування сухої пшеничної клейковини та аскорбінової кислоти при створенні хлібопекарських сумішей з продуктами переробки гречки для хлібопічок. The theses shows the positive effects of dry wheat gluten and ascorbic acid in creating baking mixtures with buckwheat processing products for breadmakers.