Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Крохмалі в виробництві харчових продуктів
    (2016) Луговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович
  • Ескіз
    Документ
    Емульсії на основі крохмалю і гуміарабіку та їх використання в виробництві харчових продуктів
    (2015) Луговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович
    Сучасні тенденції розвитку народного господарства спрямовані на створення виробництва з повним використанням сировинних ресурсів та зниженням енергетичних витрат. Використання емульсій пов’язано з можливістю скорочувати час процесу виробництва при нижчих витратах енергії в порівнянні з виробництвом традиційними способами. Така відмінність особливо корисна у харчовій промисловості, адже до складу емульсій входять всі необхідні компоненти харчових продуктів, що значно спрощує їх технологію виробництва.
  • Ескіз
    Документ
    Підвищення якості напоїв з додаванням крохмалю та гуміарабіку
    (2015) Луговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович
    Науково обгрунтована і практично доведена можливість застосування емульсій в безалкогольних напоях в харчовій промисловості та в алкогольних напоях в закладах масового харчування. Застосування ароматичних емульсій у виробництві безалкогольних напоїв має ряд переваг, а саме: скорочується тривалість купажування, так як немає необхідності додавати замутнювач і підбирати барвник та ароматизатор. Scientifically and practically proved the possibility of application of emulsions in soft drinks in the food industry and in alcoholic beverages in public catering establishments. The use of aromatic emulsions in the manufacture of soft drinks has a number of advantages, namely: reduced the duration of blending, as there is no need to add samotnia and pick up a dye and flavoring.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості застосування гідроколоїдів в виробництві харчових продуктів
    (2014) Луговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович
    На основі аналізу наукових джерел та рекомендацій по застосуванню інгредієнтів виробниками гідро колоїдів (гуміарабіку та крохмалю) в харчових емульсіях проведено експериментальні дослідження в лабораторних умовах по їх застосуванню. Based on the analysis of scientific sources and recommendations on the use of ingredients manufacturers hydro colloids (gumarabic and starch) in food emulsions pilot studies were conducted in laboratory conditions for their application.