Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Гуміарабік, як гідроколоїд в формуванні стабільної емульсійної системи харчових продуктів
    (2014) Луговська, Оксана Андріївна; Боярська, Ольга Вікторівна; Гальчук, Віталій Олегович; Сидор, Василь Михайлович
    Досліджувались 3 зразки харчових емульсій з використанням різної кількості гуміарабіку, як стабілізатору (при сталій масляній фазі) та 3 зразка емульсій з змінною масляною фазою і постійною кількістю стабілізатору. Вимірювались показники кожної емульсії: віскозиметром Брукфільда - в’язкість, мікроскопом EASTCOLIGHT 92012-ЕС (100x, 250x, 550x, 750х) - розмір часток, мутно метром 2100P- мутність. Investigated three samples of food emulsions using different amounts of gum arabic as stabilizer (at constant oil phase) and 3 sample emulsions of varying oil phase and a constant amount of stabilizer. Measured values ​​of each emulsion: Brookfield viscometer - viscosity microscope EASTCOLIGHT 92012-ES (100x, 250x, 550x, 750h) - particle size, dull meter 2100P-turbidity.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив розмірів наночастин емульсій на якість напоїв
    (2013) Луговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович
    Метою роботи було дослідження впливу розмірів часток на стабільність емульсій в процесі зберігання і використанні у виробництві напоїв і їх стійкості протягом 180 діб. The aim was to study the influence of particle size on the stability of emulsions during storage and use in the production of beverages and their stability within 180 days.