Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Специфічні особливості екологічного та природно-кліматичного ризику
    (2015) Скопенко, Наталія Степанівна
    Оцінка екологічного та природно-кліматичного ризику є складовою частиною процесу забезпечення продовольчої безпеки країни та набуває все більшого значення у зв’язку з підвищенням вимог до рівня безпеки продовольчих товарів й екологічності виробництва. Environmental and climatic risk is an integral part of food security and is becoming increasingly important due to the increased requirements for the safety of food and environmental production.
  • Ескіз
    Документ
    Екологічний та природно-кліматичний ризики забезпечення продовольчої безпеки країни
    (2014) Скопенко, Наталія Степанівна
    Формування стійкої системи продовольчої безпеки країни не можливо без ефективного розвитку агропромислового комплексу. Україна характеризується сприятливими природними умовами для розвитку сільськогосподарського виробництва. В сучасних умовах господарювання та з урахуванням особливостей виробничого циклу в АПК все більшої уваги потребують екологічний та природно-кліматичний ризик, що обґрунтовує рівень безпеки харчових продуктів та екологізації виробництва.
  • Ескіз
    Документ
    Основні принципи забезпечення продовольчої безпеки
    (2014) Скопенко, Наталія Степанівна; Бовкун, Алла Александровна
    Проблема досягнення продовольчої безпеки має особливо важливе значення для будь-якої країни. The problem of achieving food security is particularly important for any country.
  • Ескіз
    Документ
    Проблеми забезпечення продовольчої безпеки країни
    (2013) Скопенко, Наталія Степанівна
    Гарантування продовольчої безпеки кожної окремої країни є однією із ключо-вих функцій держави. Політико-економічний аспект продовольчої безпеки поля-гає в ефективному використанні агропромислового потенціалу країни для забез-печення потреб населення в продуктах харчування незалежно від несприятливих умов у міжнародних відносинах чи несприятливій кон'юнктурі світового ринку; соціально-економічний аспект характеризує здатність забезпечення цих потреб, впливаючи на розмір доходів різних груп населення. Обеспечение использовании агропромышленного потенциала стран. Ensuring food security of each country is one of the key functions of the state. Political and economic aspects of food safety field, lies in the efficient use of agro-industrial potential for ensuring the population's needs for food, regardless of adverse conditions in international relations or unfavorable trends on the world market; socio-economic dimension describes the ability to ensure these needs, affecting the incomes of different groups.