Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження характеристик фасувального мехатронного модуля дозування в’язких харчових продуктів(2021) Слюсар, Лілія Олександрівна; Скула, Дмитро Сергійович; Токарчук, Сергій Володимирович; Кривопляс-Володіна, Людмила ОлександрівнаТехнологічний процес фасування в’язких харчових продуктів у сучасних пакувальних машинах реалізується із застосування різноманітних конструктивних схем виконання функціональних модулів машин та із реалізацією різних траєкторії руху споживчих упаковок. Актуальною є проблема розробки нового обладнання, яке б не лише підвищувало продуктивність праці, було б більш надійним та довговічним, а й дозволило зменшити собівартість продукції.Документ Дослідження ефективності роботи функціонального мехатронного модуля для рідких харчових продуктів(2023) Муравйова, Юлія Віталіївна; Слюсар, Лілія Олександрівна; Масло, Микола Андрійович; Кривопляс-Володіна, Людмила ОлександрівнаФункціональні мехатронні модулі систем дозування рідких харчових продуктів широко використовуються на етапі фасування-дозування рідких харових продуктів у споживчу тару. Перевага таких модулів полягає у герметичності та простоті керування. Однак відсутня можливість регулювання витратних характеристик з метою безперервного дозування без формування залишків продукту.