Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Забезпечення контролю якості та безпечності продукції бурякоцукрового виробництва(2024) Сокол, Єва Віталіївна; Шульга (Замура), Світлана АнатоліївнаЦукрова промисловість — це одна з найдавніших галузей харчової промисловості. Цукор є важливою складовою харчового раціону людей і використовується у виробництві багатьох продуктів харчування. Його якість і безпечність цукру визначаються відсутністю шкідливих домішок. У дослідженні використано загальнонаукові методи, а також проаналізовано новітні праці науковців у сфері безпечності харчових продуктів у цукровій промисловості.Документ Потенціометричне визначення Са2+ в молоці(2023) Сокол, Єва Віталіївна; Квітковська, Надія ПетрівнаВ тезах проаналізовано інформацію навчальних, наукових, довідкових джерел, а також різних інтернет-ресурсів щодо солей Кальцію в молоці та їх визначення методом прямої потенціометрії за допомогою іон-селективних електродів. Головною перевагою методу прямої потенціометрії з використанням Са-ІСЕ є його зручність, портативність, простота та експресність: тривалість аналізу визначається часом пробопідготовки, оскільки час самого вимірювання займає не більше 1-2 хв.