Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Визначення біологічної безпечності м’ясо-рослинних кулінарних виробів(2019) Солодко, Лілія Миколаївна; Сімахіна, Галина ОлександрівнаВизначено біологічну безпеку м’ясо-рослинних кулінарних виробів, збагачених напівфабрикатами із зеленої маси рослин. Результати дослідження показали, що вироби не виявляють токсичної дії на тест- організми і, як наслідок, є безпечними для людини. Determined biological safety of meat and vegetable food products enriched semi-finished products of green plant mass. The results of the study showed that the products are not detected toxic effects on test organisms and, consequently, are safe for humans.Документ Отримання натуральних барвників із зеленої маси рослин для ресторанної продукції(2013) Сімахіна, Галина Олександрівна; Солодко, Лілія МиколаївнаДешевим і досить розповсюдженим джерелом хлорофільних барвників може стати зелена маса буряків - цукрових, столових, кормових. Аналіз вітамінного складу і наявність широкого спектру інших біологічно активних речовин у зеленому листі буряків дає підстави віднести їх до групи високовітамінних природних джерел. Cheap and very common source hlorofilnyh dyes can be a green mass beet - sugar, table, feed. Analysis of vitamins and availability of a wide range of other biologically active substances in the green leaves of beets gives reason to assign them to groups vysokovitaminnyh natural sources.Документ Зелена маса рослин з точки зору якості та безпеки для використання в харчових технологіях(2015) Сімахіна, Галина Олександрівна; Солодко, Лілія МиколаївнаДокумент Зелена маса буряків як ефективний протеїновмісний збагачувач харчових продуктів(2013) Сімахіна, Галина Олександрівна; Солодко, Лілія МиколаївнаТрансформація вітчизняної економіки на інноваційну модель розвитку в галузі харчових технологій, яка забезпечувала б високу якість продукції при одночасній економії витрат, підвищенні ефективності та рентабельності виробництва, потребує активного впровадження результатів наукових досліджень та розробок.