Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Особливості ліпідів м'яса конини як сировини для виробництва крафтових продуктів для HoReCa(2023) Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович; Антоненко, М.В.; Сафонік, Назарій ВасильовичДокумент Перспективи використання гідролізованих пептидів молочної сироватки(2020) Фурсік, Оксана Петрівна; Ковальчук, Анжеліка Вікторівна; Страшинський, Ігор МирославовичОсновними недоліками, які виникають при отримані пептидів із білків молочної сироватки є нестабільність при перетравлювані та їх низька функціональність. Іншою проблемою є поява гіркого присмаку в результаті їх отримання. Для вирішення вказаних недоліків застосовують метод капсулювання гідролізатів білків сироватки, які містять біоактивні пептиди, за допомогою розпилювального сушіння з використанням систем-носіїв (білків, полісахаридів, ліпідів тощо). The main disadvantages that lead to the obtained peptides from whey proteins are instability during digestion and their low level functionality. Another problem is the appearance of mountain flavor as a result of them get. To address certain shortcomings, the encapsulation method is used whey protein hydrolyzers that create bioactive peptides, using spray drying using carrier systems (proteins, polysaccharides, lipids also).