Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Моделювання оптимального розміщення засобів дорожнього контролю(2019) Сєдих, Ольга Леонідівна; Грибков, Сергій ВіталійовичУ роботі розроблена математична модель оптимізації впровадження систем відеоспостереження дорожнього руху, яка дозволить не тільки зафіксувати основні види порушень водіями правил дорожнього руху, але й інформувати їх про найбільш раціональні та безпечні маршрути руху у складних дорожніх та погодних умовахДокумент Математичне моделювання розташування відеокамер у приміщеннях(2019) Сєдих, Ольга Леонідівна; Грибков, Сергій ВіталійовичРозглядається математична модель знаходження оптимальної кількості та розташування камер відеоспоходстереження на існуючому або створеному з нуля плані приміщень.Документ Рішення задачі про оптимальне розміщення(2018) Чобану, Валерія Вячеславівна; Сєдих, Ольга ЛеонідівнаВ роботі розглянуто задачу оптимального розміщення розподільчого центру. Розрахунки було виконано в математичному пакеті MathCAD. The problem of optimal allocation of the distribution center is considered in the paper. The calculations were performed in the mathematical package MathCAD.Документ Використання моделі Хольта-Уітерс для рішення задач прогнозування(2017) Сєдих, Ольга ЛеонідівнаВ даній роботі представлений один із можливих алгоритмів побудови прогнозу із сезонним фактором. In this paper one of the possible algorithms for constructing a forecast with a seasonal factor is presented.Документ Використання можливостей Internet в оптимізації процесів сушіння харчових продуктів(2009) Гаврилов, В. С.; Метльов, Сергій Геннадійович; Овчарук, Володимир Олексійович; Сєдих, Ольга Леонідівна; Ющук, Інна ВасилівнаПроцеси сушіння харчових продуктів з метою найповнішого збереження їх корисних властивостей при тривалому зберіганні є найбільш актуальними як для виробників так і для сільгосппереробників. Перелік продуктів тваринного і рослинного походження, що вимагають подальшої переробки, постійно розширюється. The process of dry food to the fullest preserve their beneficial properties during storage is the most relevant both for producers and for farmers. The list of products of animal and vegetable origin, requiring further processing, is constantly expanding.Документ Інформаційна підтримка інженерних рішень по виробничим процесам сушіння харчових продуктів(2008) Гаврилов, В. С.; Овчарук, Володимир Олексійович; Сєдих, Ольга Леонідівна; Ющук, Інна Василівна; Метльов, Сергій ГеннадійовичЦя робота є складовою тематики на базі створенню інформаційної підтримки інженерних рішень по виробничим процесам сушіння харчових продуктів на базі сучасних комп’ютерних технологій. This work is part of the subject based on the creation of information support engineering solutions in industrial food drying processes based on модерн computer technology.