Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Якість харчових продуктів - важлива детермінанта продовольчої безпеки
    (2014) Сіднєва, Жанна Костянтинівна
    В сучасних умовах пріоритетною проблемою є забезпечення продовольчої безпеки держави. Продовольча безпека - це насамперед, фізична доступність продовольства, яка передбачає наявність продуктів харчування на всій території країни у будь-який час і в необхідному асортименті. Дослідження обсягів споживання основних продуктів харчування за період 1990-2013 рр. свідчить про істотне його скорочення. Рівні споживання продовольства за багатьма параметрами не відповідають науково-обґрунтованим нормам. Особливо критичне положення склалося із споживанням молока і молокопродуктів, плодів і винограду, рівень споживання яких не досягає навіть мінімальним норм. Лише за такими продуктами, як хліб і хлібопродукти, картопля, яйця фактичне споживання перевищувало раціональну норму. In modern terms a priority concern is food security. Food security - is primarily physical accessibility Food, which provides for food throughout the country at any time and in the right range. Research in consumption of basic foodstuffs for the period 1990-2013 gg. Indicates a significant decrease. The levels of food consumption in many ways not meet evidence-based standards. Particularly critical situation was with the consumption of milk and dairy products, fruits and grapes, the consumption of which is not even minimum standards. Only products such as bread and bakery products, potatoes, eggs actual consumption exceeded rational norm.
  • Ескіз
    Документ
    Ефективне управління якістю харчових продуктів – важлива умова забезпечення продовольчої безпеки
    (2013) Сіднєва, Жанна Костянтинівна
    Висвітлена необхідність управління якістю для забезпечення продовольчої безпеки.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості управління безпечністю продукції на підприємствах харчової промисловості
    (2013) Сіднєва, Жанна Костянтинівна
    Висвітлена роль системи забезпечення безпечності продукції на основі концепції НАССР. Highlight the role of security system products based on the HACCP concept.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційний аспект забезпечення продовольчої безпеки України
    (2013) Сіднєва, Жанна Костянтинівна
    Висвітлена роль інновацій в забезпеченні продовольчої безпеки. Highlight the role of innovation in food security.