Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання нетрадиційної сировини при виготовленні хлібобулочних виробів
    (2015) Бортнічук, Владислав Вікторович; Сімахіна, Галина Олександрівна
  • Ескіз
    Документ
    Отримання натуральних барвників із нетрадиційної сировини
    (2014) Сімахіна, Галина Олександрівна; Солодко, Лілія Миколаївна
    Зміни смаків споживачів, демографічна ситуація й технологічний прогрес у харчовій промисловості привели до росту ринку барвників. Найбільш значний він у сегменті барвників натурального походження завдяки успіхам у сфері поліпшення їхньої стабільності, а також тому, що виробники змушенвраховувати швидко поширювану думку споживачів, що «натуральне і є найкращим. Changes in consumer tastes, demographics and technological advances in the food industry have led to market growth dyes. He most significant segment of dyes of natural origin due to advances in improving their stability, and that manufacturers zmushenvrahovuvaty quickly disseminated according to consumers that "natural is the best.
  • Ескіз
    Документ
    Пектиновмісні композиції з нетрадиційної сировини для виробництва оздоровчих харчових продуктів
    (2014) Сімахіна, Галина Олександрівна; Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна
    Завданням сучасної харчової промисловості, наукових співробітників та практиків галузі є розроблення, виробництво й використання нового покоління харчових продуктів, які носять назву «оздоровчих», «функціональних», «оптимальних», «спеціальних» тощо. Вони відзначаються високою біологічною та фізіологічною активністю, необхідною для реалізації механізмів ферментативного каталізу і обміну речовин, підтримання гомеостазу та біохімічного забезпечення усіх життєвих функцій організму людини. The task of the modern food industry, researchers and industry practitioners is to develop, manufacture and use of a new generation of foods that are called "health", "functional", "best", "Special" and so on. They are characterized by high biological and physiological activity necessary to implement mechanisms of enzymatic catalysis, metabolism, maintain homeostasis and biochemical systems for all vital functions of the human body.
  • Ескіз
    Документ
    Біологічна цінність рослинного білку з нетрадиційної сировини
    (2014) Стеценко, Наталія Олександрівна; Сімахіна, Галина Олександрівна; Прокопенко, Дарина Сергіївна
    Проведені дослідження показують перспективність використання вторинних сировинних ресурсів харчової промисловості, в даному разі зеленої маси буряків, при виробництві білоквмісних харчових продуктів та функціональних збагачувачів, що дасть можливість значною мірою подолати дефіцит харчового білку в раціоні харчування населення України і розширити спектр якісної, недорогої продукції оздоровчого та профілактичного спрямування. Past studies have shown promising use of secondary raw materials of food industry, in this case green mass beet bilokvmisnyh the production of food and functional dresser that will enable a large extent overcome the deficiency of dietary protein in the diet of the population of Ukraine and expand the range of high-quality, inexpensive products and health preventive orientation.