Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Обґрунтування вибору кореню імбиру для збагачення харчових продуктів
    (2014) Сімахіна, Галина Олександрівна; Шевченко, Анатолій Маркович
    Корінь імбиру як представник групи пряно-смакових речовин є цінним природним джерелом есенціальних сполук – вітамінів, мінеральних елементів, білків тощо. Ginger root, a representative of a group of spicy and tasteful substances, is a valuable natural source of essential compounds like vitamins, mineral elements, proteins etc.
  • Ескіз
    Документ
    Інновації у виробництві протеїновмісних збагачувачів для харчових продуктів
    (2013) Сімахіна, Галина Олександрівна; Солодко, Лілія Миколаївна
    Проблему білкової нестачі можна вирішувати шляхом використання нових джерел білку, передусім зеленої маси рослин; взаємним білковим збагаченням, додаючи до суміші рослинних білків тваринні протеїни.ссы растений; The problem of protein insufficiency can be solved by usage of the new sources of protein, including green mass of plants; another way is mutual protein enrichment, or an addition of animal proteins to those extracted from plants.
  • Ескіз
    Документ
    Використання збагаченого мікроелементами зерна у виробництві кисломолочних напоїв
    (2013) Сімахіна, Галина Олександрівна; Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна
    Розроблено рецептуру кисломолочного напою, який матиме комплексний фізіологічний вплив на організм людини, зумовлений дією мікроелементів, вітамінів, амінокислот та інших компонентів рослинного походження, що входять до складу збагаченого мікроелементами зерна. We have proposed a recipe for a new sour milk drink that would have the complex physiological influence on human organism, which would be conditioned by the action of microelements, vitamins, amino acids and other components of plant origin (the ingredients of grain enriched with microelements).