Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Оцінка вмісту зв'язаної води у цукровому розчині(1995) Сінат-Радченко, Дмитро Євгенович; Онишко, М. В.; Жуковін, О. І.З'ясовано відмінність властивостей вільної і зв'язаної води. Запропоновано новий простий спосіб визначення кількості звязаної води і наведено приклади визначення вмісту звязаної води в цукровому розчині за різних концентрацій і температур. It was found difference properties free and bound water. A new simple method of determining the amount of bound water and are examples of determining the content of bound water in a sugar solution at various concentrations and temperatures.Документ Оцінка густини рідких харчових продуктів(1997) Сінат-Радченко, Дмитро Євгенович; Жуковін, О. І.; Чугурова, Г. І.; Сінат-Радченко, П. Д.Для температур -15...130 С і вмісту сухих речовин 0...95% гранична відносна похибка розрахунку густини цукрових розчинів становить 0,2 %. На основі тієї ж форми можна з похибкою до 1% оцінити густину багатьох інших рідких харчових продуктів (мед, томат-паста, вершки, соки тощо). For temperatures -15 ... 130 C and dry matter content 0 ... 95% maximal relative error in the calculation of the density of the sugar solution is 0.2%. Based on the same shape can be an error of 1% to estimate the density of many other liquid food products (honey, tomato paste, cream, juices, etc.).