Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Фільтрування сортівки у лікеро-горілчаному виробництві(2019) Олійник, Світлана Іванівна; Тарасюк, Леся АнатоліївнаВстановлено, що застосування у виробництві лікеро-горілчаної продукції кварцевого піску потребує спеціальної підготовки та дотримання тривалості циклу фільтрування. It is established that the use in the production of alcoholic beverages quartz sand requires special training and compliance with the duration of the filtering cycle.Документ Комплексність систем водопідготовки для лікеро-горілчаного виробництва(2019) Самченко, Ірина Олександрівна; Тарасюк, Леся АнатоліївнаПроцес підготовки води вимагає застосування передових технологій, сучасних фільтрувальних та сорбційних матеріалів і ретельного контролю з боку виробників алкогольної продукції. The process of water preparation requires the use of advanced technologies, advanced filtering and sorption materials and careful control by the manufacturers of alcoholic beverages.Документ Хімічна стійкість природного матеріалу для очистки води у лікеро-горілчаному виробництві(2018) Олійник, Світлана Іванівна; Самченко, Ірина Олександрівна; Куц, Анатолій Михайлович; Тарасюк, Леся Анатоліївна; Цапун, Віра ЮріївнаПоказано актуальність використання фільтрувального матеріалу спонголіту для механічного очищення води. The relevance of using filter material spongolit for mechanical water purification.Документ Суміш природних матеріалів для фільтрування води у виробництві напоїв(2018) Олійник, Світлана Іванівна; Самченко, Ірина Олександрівна; Тарасюк, Леся АнатоліївнаПоказана актуальність застосування природних матеріалів для фільтрування води у виробництві напоїв. The using of natural materials of filtration water for beverage production.Документ Підготовлена вода та стійкість лікеро-горілчаної продукції(2018) Олійник, Світлана Іванівна; Самченко, Ірина Олександрівна; Куц, Анатолій Михайлович; Тарасюк, Леся Анатоліївна; Острик, Олександр МиколайовичВикористання води підготовленої з оптимальним катіонно-аніонним складом дає змогу забезпечити високу дегустаційну оцінку та збільшити стійкість готової лікеро-горілчаної продукції. The use of prepared water with the optimum cationic anion composition makes it possible to provide high tasting value and enlarge distillery production resistance.Документ Підготовлена вода та стійкість напоїв(2017) Самченко, Ірина Олександрівна; Тарасюк, Леся АнатоліївнаПоказана актуальність застосування новітніх способів підготовки води для виробництва напоїв. The using of new ways of preparing water for beverage production.Документ Сорбційне очищення води у лікеро-горілчаному виробництві(2015) Самченко, Ірина Олександрівна; Тарасюк, Леся Анатоліївна; Олійник, Світлана ІванівнаПроведено порівняння основних методів, які використовуються для очищення води від органічних домішок у лікеро-горілчаному виробництві: гранульованим активним вугіллям, сорбцією на іонообмінних матеріалах, методом зворотного осмосу. Визначено основні методи за якими у лікеро-горілчаному виробництві визначають сорбційну здатність активного вугілля, показано переваги та недоліки стандартизованих методів. A comparison of the basic methods used for water purification from organic impurities in the distillery production is made: granular activated carbon, sorption on ion exchange materials, reverse osmosis. The basic methods of determining the sorption ability of activated carbon in the distillery are determined, advantages and disadvantages of standardized methods are shown.