Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Соняшникова олія збагачена пряно-ароматною сировиною(2024) Кущ, Людмила Олександрівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Тищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаУ тезах розглянуто питання використання нетрадиційної рослинної сировини для отримання біологічно цінних олій методом холодного пресування зі збереженням всього нутрієнтного потенціалу вихідної сировини. Запропонована технологія отримання рослинної олії, збагаченої біологічно активними речовинами червоного перцю, може бути рекомендована для впровадження у закладах ресторанного господарстваДокумент Ягідна начинка для кондитерських виробів закладів ресторанного господарства(2019) Цирульнікова, Віта Валентинівна; Різник, Анастасія Олександрівна; Тищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаДосліджено ефективність застосування технології желефікації для виготовлення термостабільних начинок для кондитерських виробів закритого типу в закладах ресторанного господарства. The efficiency of the use of the gelification technology for the manufacture of thermostable fillings for confectionery products of the closed type in the restaurants was investigated.Документ Включення смузі у меню закладів ресторанного господарства(2013) Драненко, Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаДля закладів ресторанного господарства, які прагнуть організувати надання послуг харчування відповідно до принципів здорового харчування, впровадження смузі сприятиме зростанню інтересу клієнтів, які притримуються здорового способу життя та харчування, як невід’ємної його складової. For the restaurant business establishments who want to organize the provision of food services in accordance with the principles of healthy eating, the introduction of the band, to increase the interest of customers that keep a healthy lifestyle and nutrition as an integral part of it.Документ Використання рослинних олій підвищеної біологічної цінності у закладах ресторанного господарства(2012) Пелехова, Любов Сергіївна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Усатюк, Світлана ІванівнаЗапропонована технологія забезпечує не тільки більш повний перехід у олію з рослинної сировини гідрофільних біологічно активних речовин, а й речовин середньої полярності, що дозволяє отримати новий продукт з поліпшеними властивостями. The proposed technology provides not only a complete shift in oil of plant material hydrophilic bioactive substances and substances and medium polarity, which provides a new product with improved properties.Документ Новий підхід до ароматизації страв у закладах ресторанного господарства(2012) Фролова, Наталія Епінетівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаРозглянуто використання випарника «Volcano», однієї з інноваційних розробок, для ароматизації страв та кулінарних виробів у закладах ресторанного господарства. Using of the «Volcano» evaporator as one of the innovative products for flavoring dishes and culinary products at restaurants has been viewed.